På turné 2022

December på omsorgscentre i Frederikssund Kommune

Gråtoner

Anders Ahnfelt-Rønne glæder sig over at være blevet dirigent for det lille kor "Gråtoner", kendt for sin ultragode stemning. Repertoriet er Rachmaninov, Theodorakis, Jeppe Aakjær-sange, Vem kan segla förutan vind, Scandinavian Shuffle og mange andre godbidder. - En  stribe koncerter med titlen I COULD HAVE DANCED ALL NIGHT blev i december måned gennemført med succes på omsorgscentre (plejehjem m.v.)  i Frederikssund Kommune, - booking tlf. 40103911

'Det første kys' 

Anders Ahnfelt-Rønne og Kirstine Elise Pedersen (cellist) optræder med folkemusik  og klassisk musik, digte om livet og kærligheden, - sange og anekdoter. En  række indslag vil sikkert vække erindring hos tilhørerne. - Mozart og 'Svanen' af Saint-Saëns,  Kringsatt af fiender, “Calle  Schewens vals”, “Husk at leve mens du gør det” af Piet Hein, “Våren” af Grieg  og musik af Piazzolla - en buket af generations-sjælere. 

Det var en hård covid 19-tid for beboerne på plejecentrene i  Danmark: besøgsrestriktioner, isolation og ensomhed. Men Anders’ og Kirstine's koncerter gik hånd i hånd med åbningen  af kulturlivet.  

“I disse år er der ikke en bedre og vigtigere målgruppe at optræde for end de ældre og  syge,” siger Anders. “Både Frederikssund og Fredensborg Kommune fortjener kæmpe ros for at gå ind i dette projekt." Senere i 2022 gennemfører vi også arrangementer i Furesø Kommune.

Anders Ahnfelt-Rønne er skuespiller og pianist - og optrådte også i sin ungdom på plejehjem og 'alderdomshjem'i en lille trup fra Fiolteatret sammen med blandt andre Jesper Christensen. - Kirstine Elise Pedersen er  cellist, uddannet ved Hochschule für Musik und Theater Rostock og Carl Nielsen Academy of Music.